Čtyři výhody OLAPLEX Nº.8
June 10, 2021
zdravé vlasy

Čtyři výhody OLAPLEX Nº.8

Jak bude na vaše vlasy fungovat nová zvlhčující maska OLAPLEX č. 8 Bond Intense Moisture Mask? Pojďme si o tom promluvit. Celá produktová řada OLAPLEX je inkluzivní a je určena pro každého, protože každý má prospěch ze zdravějších vlasů. S Nº.8 to zůstane stejné, vyvinuli jsme zvlhčující masku, která prospívá všem typům vlasů, od jemných vlasů po hrubé, rovné až kudrnaté a panenské až po vysoce zpracované. Testovali jsme Nº.8 na různých typech vlasů a výsledky byly neuvěřitelné ve všech ohledech!

OLAPLEX Nº.8 má čtyři hlavní výhody: lesk, hydrataci, plnost a vyhlazení. Každá z těchto výhod je odvozena od zvlhčujících a budujících vazeb Nº.8. Co to znamená pro vaše vlasy:

2x více lesku

Zákazníci hlásili 2x více lesku ve vlasech. Lesk pomáhá vylepšit vzhled barvy vlasů, od živosti po celistvost. Když jsou vlasy lesklé, vypadají zdravě, jsou přitažlivé a ohromující. To je jedna z bezprostřednějších výhod používání OLAPLEXu Nº.8.

4x více hydratace

Víte, že jsme museli udělat nejvíce, když jsme vytvářeli naši hydratační masku. Zákazníci po použití Nº.8 viděli ve vlasech 4x více zvlhčení. Nejen, že je to 4x více hydratace než dříve, ale jsou to také zdravější vlasy, protože OLAPLEX N°8 obsahuje patentovanou složku OLAPLEX pro obnovu vlasů.

O 94% více objemu

Objem dává vlasům život. Je to základ pohybu pomáhá odrážet lesk a celkově vlasy vypadají neuvěřitelně. N°8 dodává vlasům o 94% více objemu než dříve, což dokazuje, že zdraví a hydratace jsou přesně to, co vaše vlasy potřebují!

6x hladší

Hydratované a zdravé vlasy jsou méně náchylné na krepatění, poletování a zamotání. Se 6x hladšími vlasy se snáze pracuje, jsou měkčí na dotek a rovnoměrnější. Nebojte se, kudrnatí přátelé, neovlivní to vaše zvlnění. Právě naopak, pomáhá jim vypadat co nejlépe!

Další příběhy