Nº.8 na různé typy vlasů
September 07, 2021

Nº.8 na různé typy vlasů

N°.8 je oficiálně tady! Bond Intense Moisture Mask je nejnovější přírůstek do řady OLAPLEX a naše první hydratační maska. Je to jediná hydratační maska, která současně obnovuje vazby, zatímco proniká do hloubky vlasu. Každý typ vlasů se těší z hydratovaných a zdravých vlasů, díky čemu je N°.8 funkční zcela bez ohledu na to, zda máte jemné, hrubé, rovné, kudrnaté, šedé, barvené, nebarvené nebo poškozené vlasy! Maska je zcela přizpůsobitelná a snadno zapadne do vaší rutiny. Zatímco N°.8 razí přístup „méně je více“, některé typy vlasů vyžadují více produktů než jiné, například hrubé nebo kudrnaté vlasy.

Co je N°.8? Bond Intense Moisture Mask je hloubková kondicionační kúra vyvinutá s patentovanou technologií společnosti OLAPLEX pro obnovu vazeb. Bond Intense Moisture Mask, složený ze složek obsažených v péči o pleť, si klade za cíl zaměřit se na zásadní prvek zdravých vlasů - hydrataci - a zároveň vlasy přestavět a posílit je. Začlenění N°.8 do vaší rutiny mění hru! Stejně jako u všech produktů OLAPLEX je N°.8 kompatibilní se všemi typy vlasů. Hluboká hydratace spojená s opravou je nezbytností jak pro panenské tak i pro až vysoce namáhané hřívy.

N°.8 zvlhčuje, dodává lesk, hebkost, vyhlazuje a posiluje – výhody, které ocení všechny typy vlasů! Bez ohledu na to, jaký styl vlasů zvolíte, potřebují N°.8. Všechny typy vlasů se liší svou rutinou, ale jejich potřeba hydratace a vlhkosti je univerzální. Přizpůsobení masky N°.8 pro váš typ vlasů je ideální pro udržení vaší jedinečné koruny krásy.

Jemné vlasy jsou citlivé na hmotnost masek a produktů, což znamená, že s příliš velkým množstvím produktu se vlasy cítí zatěžovány. Pro N°.8 je „méně je více“ pravidlem a skvělým výchozím bodem pro jemné vlasy. Začněte jednou pumpičkou N°.8 a projděte vlasy. Není třeba to s množstvím přehánět, abyste viděli nahromadění produktu, tím byste zbytečně potrápili kanalizaci. Přestože je N°.8 bezpečné používat tak často, jak je jen potřeba, zdravé jemné vlasy obvykle těží z léčby jednou týdně.

U hrubých textur naneste podle potřeby dvě nebo více pumpiček, abyste vlasy důkladně pokryli. Použití velkého množství kondicionéru může být pro sytost známé, ale vzorec N°.8 se zaměřuje na kvalitní přísady, které odvedou veškerou práci, jakmile se produkt dotkne vlasů. Vlasy ošetřujte jednou týdně nebo v případě potřeby i více. Hrubé a kudrnaté vlasy, které jsou žíznivé si zaslouží ještě větší hydrataci!

U poškozených nebo vysoce zpracovaných vlasů pravidelně posuzujte, co vlasy potřebují. Poškozené vlasy jsou obvykle suché a křupavé a jejich ošetření těží z několika ošetření týdně.

Další příběhy